Cara Order Shaklee

Cara Order Shaklee Yang Paling Mudah

penjual shaklee
(image form google)

Order Shaklee Secara Online Ataupun Beli Sendiri Di Branch Shaklee

Terdapat beberapa cara untuk order mahupun beli barang Shaklee. 
Yang paling mudah adalah anda hanya perlu hubungi saya di talian 010.760.4946 untuk membuat pesanan.  


Cara 1:
Hubungi saya melalui aplikasi WhatsApp di talian 010.760.4946.
Nyatakan nama dan masalah yang anda hadapi.
Saya akan pastikan anda menerima konsultasi TERBAIK.


Cara 2:
Anda bole membuat belian di mana-mana cawangan Shaklee di seluruh Malaysia, dengan menggunakan ID: 891066 untuk mendapat harga ahli shaklee.

Namun pastikan anda hubungi saya terlebih dahulu untuk mendapat konsultasi berhubung masalah yang anda hadapi. Ini untuk mengelakkan anda tersalah membuat pilihan produk yang sesuai untuk anda hanya berdasarkan pembacaan di blog-blog pengedar shaklee.

Sesetengah produk mungkin tidak sesuai untuk anda. Jadi pastikan hubungi saya di talian 010.760.4946 untuk mendapatkan khidmat konsultasi terbaik.


Cara 3:
Order juga boleh dibuat dengan membuat panggilan telefon ke mana-mana branch atau cawangan shaklee di seluruh Malaysia. Namun cara ini hanya sesuai untuk mereka yang sudah menjadi ahli sah shaklee sahaja.

Pada pendapat saya, jika anda suka menggunakan produk shaklee dan rasa serasi mengunakannya, saya sangat-sangat sarankan anda untuk mendaftar menjadi ahli shaklee yang sah.

Peluang kerjaya dengan bisnes shaklee juga agak lumayan. Jika anda berminat untuk mempelajari selok-belok bisnes shaklee, saya boleh membantu anda. Jangan tunggu lebih lama, BERTINDAK SEKARANG!
  


PENGEDAR SHAKLEE KOTA BHARU
COD Sekitar Kota Bharu, Kubang Kerian, Bachok, Pengkalan Chepa
[POS Seluruh Malaysia]
010.760.4946
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...