Daftar Ahli Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee dan Jadi Ahli Secara Percuma

(image from google)

Bismillah...

Untuk mendaftar menjadi ahli shaklee, ada 2 cara mudah yang anda boleh pilih.

Pertama, anda boleh membuat pembayaran sebanyak RM69 dan menerima sebuah 'Starter Kit' berupa beg yang mengandungi pelbagai maklumat berkaitan dengan produk shaklee.

Kedua, pendaftaran PERCUMA. Anda hanya perlu membuat pembelian bersamaan 200uv atau sekiranya ditukar kepada nilai ringgit, 200uv adalah bersamaan dengan nilai lebih kurang RM800. Antara produk yang boleh anda beli untuk merebut keahlian PERCUMA Shaklee adalah dengan membeli 2 botol VIVIX.


Cara Mendaftar Ahli Shaklee :


1. Jika anda sudah bersedia untuk menjadi ahli shaklee, pertama sekali hubungi saya di talian 010.760.4946 melalui applikasi WhatsApp atau Telegram.


2. Anda perlu memilih untuk mendaftar ahli shaklee secara PERCUMA atau berbayar. Jika anda ingin mendaftar secara percuma, saya akan bantu anda untuk membuat pilihan produk yang bersesuaian dengan masalah yang anda sedang alami. Pastikan anda hubungi saya secepat mungkin.


3. Anda perlu memberikan kepada saya maklumat peribadi diri dan suami (jika sudah berkahwin) untuk tujuan pendaftaran ahli baru.
  • Nama penuh
  • IC
  • Alamat pengeposan
  • Nama Suami
  • Ic Suami
  • Email 
  • No Akaun berserta Nama Bank
  • No telefon4. Sila buat bayaran pendaftaran sebanyak RM69 dan caj pos sebanyak RM10.60 untuk semenanjung atau RM21.20 untuk Sabah Sarawak. (untuk keahlian berbayar)
Sebarang pembayaran perlu dibayar ke akaun peribadi saya. 


[ MAYBANK 162666026313 | Faridah Chalo ]


5. Jika pendaftaran berjaya (pre-active), anda akan menerima satu (1) SMS dari Shaklee. SMS tersebut mengandungi ID Keahlian anda berserta password untuk log in ke dalam sistem shaklee di www.shaklee2u.com.my.

Sila berikan ID dan password tersebut kepada saya untuk saya teruskan ke langkah terakhir iaitu membuat pembayaran. Selepas pembayaran berjaya, barulah anda akan SAH menjadi ahli shaklee.


6. Setelah sah menjadi ahli shaklee dibawah empayar saya [ Fabulous-U ], saya akan masukkan anda kedalam Support Group samada untuk bisnes atau just untuk makan sendiri.

Bisnes;
Akan diajar step by step bagaimana untuk membuat bisnes shaklee hingga berjaya.

Makan sendiri;
Anda akan dimaklumkan pada setiap bulan sebarang promosi bulanan dari Shaklee. Saya akan menolong anda untuk membuat sebarang pembelian, memberikan anda konsultasi cara pengambilan produk yang berkesan dan memastikan barang yang anda order sampai ke tangan anda dengan selamat.   


*Tips: Jika anda bercadang untuk memulakan kerjaya dengan bisnes shaklee secara fulltime atau parttime, masa terbaik untuk mendaftar adalah pada setiap awal bulan. Ini kerana, peluang anda untuk mendapatkan BONUS adalah lebih BESAR!
 PENGEDAR SHAKLEE KOTA BHARU
COD Sekitar Kota Bharu, Kubang Kerian, Bachok, Pengkalan Chepa
[POS Seluruh Malaysia]
010.760.4946
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...